men det var ingen som lyssnade...

hej i går så red jag Putte sen drog jag Lovisa och Bella t rondellen och käka (a) sen pallade jag inte cykla hem själv så jag sov oss Bella och vi låg och pratade till kl 3 typ ? sen så vaknade vi typ  9 ? var i stallet 10 och var klara 11 släppte in dom 12 åt till 13 bella red till 14 sen red vi tsm till 15 sen gick vi hem t mig och kollade på saw 2 .. SKIIT DÅLIG altså alla säger att den bah ska vara skitbra osv alla bah ååå saw är så jävla läskig man bah ??! serri den var en tummen ner för mig... :/ sen så åkte bella hem, vi åt pizza kollade på ponnyauten sen duschade jag nu har ja legat i sängen med datorn i typ 1 timme också! snart ska jag sova men hittade lite charmiga bilder på mig och lyster på http://elingregersaletti.blogg.se/ tycker att nu ska kika! faktist läsvärd! 



sööt <3




<3




avslutar med en bild som han gör ganska ofta på tävling... :* // celine!


Kommentarer
Emma Hjelmqvist

Halloj! Har skrivit ihop mina tankar och åsikter kring att rida utan hjälm, hur det faktiskt påvärkar andra osv. Skulle vara jättekul och höra andras åsikter kring detta. Så kika gärna in och lämna en kommentar här: http://emmahjelmqvist.blogg.se/2012/may/asikter-kring-ridning-utan-hjalm.html#comment :)



Kraam

2012-05-07 @ 00:24:11
URL: http://emmahjelmqvist.blogg.se/
Fanny

Söta bilder :)

2012-05-09 @ 21:52:07
URL: http://fawila.blogg.se/
Philippa

Fin blogg :D Var gärna med i veckansblogg om du vinner får du 60+unika extra, en FET LÄNK OCH BESKRIVNING AV DIN BLOGG! i ett helt eget inlägg! :) Du hitar regler mm under kategorin veckansblogg på minblogg

STORT LYCKA TILL! (Hoppas du vill vara med :))

kram! fin ponny, ingen tävlingsponny, men ur gullig :D

2012-05-16 @ 11:41:07
URL: http://boingboing.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0